Apulum Residence Sibiu

Sibiu - zona Alba Iulia
CERE INFORMATII

IORDACHE ROBERT
0745633772

Apulum Residence Sibiu


            Apulum Residence Sibiu este un ansamblu rezidential situat in Sibiu, pe Soseaua Alba Iulia. Ansamblul imobiliar  va avea un total de 5 blocuri de tip P+3+M, cu o arhitectura modernista si pozitionat pe una dintre arterele principale ale Sibiului si anume pe Soseaua Alba Iulia, dar in acelasi timp ferit de aglomeratia bulevardului, in apropierea Aeroportului Sibiu, Zonei Comerciale Vest, a Zonei Industriale Vest si a autostradei A1.

            Complexul imobiliar doreste sa creeze un nou standard de viata in Sibiu. Complexul iese in evidenta prin spatiile utile generoase oferite, spatilor verzi, oferind famililor linistea si siguranta de care aceastia au nevoie.

           Locuitorii din ansamblul Apulum Residence Sibiu, pentru liniștea și confortul lor găsesc aproape de casă, grădiniță privată si de stat, scoală elementară, centru de spa & wellness, centru medical, magazine și multe altele. Transportul public spre oraș este asigurat prin intermediul autobuzelor și microbuzelor dedicate, care circula regulat spre stațiile Tursib din centrul orașului.
        Gama de locuințe din complexul imobiliar este formată din 2 tipuri de apartamente: apartamente 2 camere si apartamente 3 camere.

          Prețurile în cadrul Cartierului rezidențial Apulum încep de la 900 de euro/ metru pătrat, variind în funcție de etaj, utilitățile și finisajele fiind incluse în pret. Toate imobilele din cadrul Ansamblului rezidențial Apulum sunt noi, construite cu materiale de cea mai buna calitate.

        Pentru detalii suplimentare va rugam sa apelati cu incredereȘ

tel: 0745633772-->

Lucrează cu noi

Oferim la cel mai înalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agenție imobiliară de top din Sibiu care a ajutat mii de cumpărători să-și găsească casa de vis în intregul județ Sibiu, rezultând mii de tranzacții imobiliare și aproape 2000 apartamente noi vândute în Sibiu.