banner eurosib imobiliare

Termeni si conditii


Bine ati venit pe site-ul web eurosibimobiliare.ro, un serviciu oferit de agentia imobiliara SC Sibiu New Real Estate SRL, Str. Calea Dumbravii, nr. 133-135, Sibiu, Romania, societate inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Sibiu sub nr. J32/303/2016, cod de identificare fiscala 35715555.

Prezentele Termeni si Conditii Generale vor fi actualizate periodic, fiind obligatia utilizatorilor de a verifica fiecare varianta atualizata. Utilizarea in continuare a site-ului eurosibimobiliare.ro reprezinta acceptarea in totalitate si neconditionata a variantei actualizate a Termenilor si Conditiilor Generale.

Sectiunea 1: Precizari generale

  1. eurosibimobiliare.ro reprezinta un site de promovare a ofertelor de vanzare si inchiriere aflate in portofoliul agentiei imobiliare SC Sibiu New Real Estate SRL (“agentie imobiliara”).
  2. Prin utilizarea functiei “trimite oferta ta” sau “trimite cererea ta”, se initiaza un demers in vederea incheierii unui contract de intermediere intre utilizator si SC Sibiu New Real Estate SRL.
  3. Pentru a folosi functiile site-ului nu este necesara crearea unui cont de utilizator.
  4. Serviciul de publicare a ofertelor/cererilor este oferit gratuit utilizatorilor care incheie contract de intermediere cu agentia imobiliara.

 

Sectiunea 2: Descrierea serviciilor

1. In conformitate cu prezentele Termeni si Conditii, eurosibimobiliare.ro are obligatia de a furniza un formular de trimitere oferte/cereri cu privire la vanzarea/cumpararea/inchirierea imobilelor utilizatorilor care doresc sa incheie sau au incheiat un contract de intermediere cu agentia imobiliara.

2. eurosibimobiliare.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de trimitere a solicitarilor si de accesare a anunturilor, daca acest lucru este necesar datorita limitelor de capacitate, in scopul mentinerii sigurantei si a integritatii serverelor sau pentru implementarea masurilor tehnice si daca aceasta serveste unei executari corecte si corespunzatoare, sau imbunatatite, a prestatiilor contractuale datorate (lucrari de intretinere).

3. dupa trimiterea unui formular de oferta/cerere, utilizatorul va fi contactat de un reprezentant al agentiei imobiliare, in vederea confirmarii primirii anuntului si stabilirii conditiilor de colaborare.

4. doar ofertele/cererile cu privire la care utilizatorul incheie un contract de intermediere cu agentia vor fi publicate pe site-ul eurosibimobiliare.ro

Sectiunea 3: Cerinte privind continutul si aspectul anunturilor

 

1. Utilizatorii care trimit o solicitare au obligatia de a furniza informatii complete si corecte in ceea ce priveste proprietatea ofertata (in special privind pretul si suprafetele) sau proprietatea pe care o cauta.

2. In timpul procesului de trimitere solicitare, utilizatorul trebuie sa completeze campurile obligatorii, iar in masura in care cunoaste informatiile suplimentare cerute prin formularul de introducere sa completeze cat mai explicit aceste campuri.

3. Ofertele de vanzare/inchiriere pot fii insotite de fotografii. Utilizatorul se obliga sa insereze in bazele de date ale eurosibimobiliare.ro numai acele fotografii pe care este autorizat sa le utilizeze fara restrictii si care nu sunt grevate de drepturi ale unor terti - in special de drepturi de proprietate intelectuala ale unor terti. Fotografiile utilizate nu trebuie sa induca in eroare si trebuie sa reflecte starea actuala a proprietatii oferite in solicitare. Introducerea de imagini poate reprezenta un factor determinant in procesul de vanzare/inchiriere. Este interzisa folosirea de imagini care nu au legatura cu proprietatea. Este interzisa folosirea de imagini care prezinta insemne(watermark, sigla, denumire sau altele) ale altor site-uri imobiliare concurente. Este interzisa introducerea unei imagini de mai multe ori (imagini duplicat).

4. Solicitarea nu poate incalca prevederile legale sau bunele moravuri prin formulare, continut, prezentare vizuala sau scopul urmarit. Este interzisa trimiterea oferte/cereri/mesaje discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, dizabititatilor, bolilor cronice necontagioase, infectarii HIV, apartenetei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii asimilabile.

5. In general nu este permisa intr-o solicitare includerea de legaturi spre pagini web externe sau spre alte surse externe de informatii. Legaturile in acest sens se refera si la pagini web neactivate (URL-uri) si parti ale acestora. Sunt exceptate legaturile spre imagini suplimentare ale proprietatilor gazduite extern, fisiere PDF sau prezentari multimedia, daca acestea contin informatii suplimentare privind proprietatea publicata (de ex. expertiza proprietatii, prezentare video etc.).

6. In plus, nu este permisa includerea in solicitari a asa-numitelor numere ale liniilor telefonice (servicii cu valoare adaugata), care, atunci cand sunt apelate, au drept rezultat taxe telefonice mai ridicate pentru apelanti.

7. Nu se admit solicitari cu continut ilegal, imoral, sau care nu au legatura cu tematica sitului.

8. Nu se admit cuvinte obscene sau orice solicitari care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice.

9. Este interzisa folosirea adreselor de email din paginile acestui site pentru trimiterea SPAM.

10. Este interzis abuzul de orice fel cu privire la serviciul oferit.

11. Solicitarile care contravin celor de mai sus nu vor fi confirmate  si vor fi sterse din baza de date accesibila agentiei imobiliare.

12. Anunturile publicate pe site sunt moderate de agentii de vanzari ai agentiei imobiliare.

Sectiunea 4: Clauza de exonerare de raspundere

1. Utilizatorul elibereaza eurosibimobiliare.ro de orice pretentii ale unor terti impotriva eurosibimobiliare.ro datorita incalcarii drepturilor lor de catre anuntul utilizatorului sau de catre orice alta utilizare a paginii web eurosibimobiliare.ro de catre utilizator. Prin aceasta, utilizatorul isi asuma si obligatia de suportare a cheltuielilor necesare pentru apararea drepturilor eurosibimobiliare.ro, inclusiv orice taxe judiciare si legale. Aceasta regula nu se aplica daca si in masura in care utilizatorul nu este responsabil pentru incalcarea drepturilor.

Sectiunea 5: Actualizarile bazelor de date, stergerea anunturilor

1. Pentru a face cautarea proprietatilor cat mai interesanta si mai plina de succes, eurosibimobiliare.ro depune toate eforturile pentru actualizarea bazelor sale de date. De aceea, utilizatorii trebuie sa anunte agentia imobiliara de indata ce proprietatea din oferta a fost vanduta/inchiriata sau daca nu mai este disponibila din alte motive.

Sectiunea 6: Cautarea proprietatilor si integritatea sistemului

1. Utilizatorii pot cauta proprietati in bazele de date eurosibimobiliare.ro exclusiv prin intermediul motoarelor de cautare oferite de pagina eurosibimobiliare.ro. Nu este permisa cautarea proprietatilor eludand mastile de cautare, in special prin utilizarea programelor de cautare pentru accesarea bazelor de date ale eurosibimobiliare.ro.

2. Activitatile care au drept scop disfunctionalitatea sau complicarea utilizarii paginii web eurosibimobiliare.ro sunt interzise. Utilizatorul nu poate lua nicio masura care poate avea drept rezultat suprasolicitarea infrastructurii eurosibimobiliare.ro sau pe care utilizatorii nu pot fi asteptati in mod rezonabil sa o tolereze. Utilizatorilor nu li se permite blocarea, rescrierea sau modificarea continutului generat de eurosibimobiliare.ro sau crearea in niciun alt mod a unei perturbari prin imixtiunea cu pagina web eurosibimobiliare.ro.

Sectiunea 7: Forta majora

1. In cazuri de forta majora, eurosibimobiliare.ro va fi eliberat de obligatia sa de executare. Vor fi considerate forta majora toate evenimentele neprevazute, precum si acele evenimente pentru ale caror efecte legate de executarea contractului nu este responsabila niciuna dintre parti. Astfel de evenimente vor include in special masuri legale in situatii de greva, de asemenea si atunci cand survin in cadrul unor companii terte, masuri oficiale luate de autoritati, defectiunea retelelor de comunicatii si a portalurilor altor furnizori, perturbari privitoare la operatorii de retea si alte defectiuni, de asemenea in cazul in care astfel de evenimente survin la nivel de subcontractanti, sub-furnizori si subcontractantii acestora, sau de operatori ai procesoarelor de date subnodale. Nu va rezulta nicio pretentie pentru utilizatori pentru defectiuni pentru care eurosibimobiliare.ro nu este responsabil.

 

Sectiunea 8: Dreptul de autor si drepturile de utilizare

 

1. In urma incheierii contractului de intermediere, utilizatorul renunta la toate drepturile de autor asupra imaginilor transmise in formularul de solicitare sau ulterior, aceastea devenind in mod gratuit proprietatea agentiei imobiliare.

 

2. Toate materialele, inclusiv elementele grafice, forma și compoziția acestor elemente (layout), mărcile comerciale și alte informații, disponibile pe paginile de internet ale eurosibimobiliare.ro sunt rezervate utilizării exclusive de către SC Sibiu New Real Estate SRL. Intregul continut al platformei eurosibimobiliare.ro, incluzând, dar fara a se limita la, texte, imagini, grafice, programe pentru calculator, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea SC Sibiu New Real Estate SRL si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare, si tuturor celorlalte legi in vigoare privind drepturile de proprietate intelectuala. Preluarea sau descarcarea oricaror materiale, informatii si/sau date de pe eurosibimobiliare.ro in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al SC Sibiu New Real Estate SRL, este strict interzisa si se pedepseşte conform legilor in vigoare.

3. Este strict interzisa orice agregare si prelucrare a datelor si a altor informatii disponibile in cadrul eurosibimobiliare.ro cu scopul de a fi puse la dispozitia tertelor persoane in cadrul altor platforme de internet sau in afara internetului. Este interzisa, de asemenea, utilizarea de către Utilizatori a simbolurilor eurosibimobiliare.ro, inclusiv a elementelor grafice, in cadrul propriilor pagini de internet.

4. Platforma eurosibimobiliare.ro poate contine legaturi (“link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website-urile/paginile respective, SC Sibiu New Real Estate SRL nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi (“link-uri”) sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi (“link-uri”) sau trimiteri in platforma eurosibimobiliare.ro este făcută de regulă pentru ajutorul sau in interesul utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucât SC Sibiu New Real Estate SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe website-urile unor terti la care se face trimitere pe platforma eurosibimobiliare.ro, Utilizatorul acceseaza acele website-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc şi pe propria raspundere.

Sectiunea 9: Protectia datelor personale

1. Tuturor utilizatorilor le sunt respectate toate drepturile (ex. dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

2.  Pentru a va putea oferi serviciile pe site-ul eurosibimobiliare.ro, firma noastra trebuie sa colecteze si sa prelucreze date si informatii personale.  La Sectiunea privind Politica de protectie a datelor personale  de pe site-ul eurosibimobiliare.ro va explicam cum colectam, folosim si transmitem datele dumneavoastra.

 

Sectiunea 10: Google Analytics

1. În ideea de a optimiza serviciile noastre si a ne imbunatati serviciile, SC Sibiu New Real Estate SRL poate folosi serviciul Google Analytics pentru a urmari si inregistra traficul pe site. Acest serviciu nu identifica personal un utilizator, nu solicita datele personale, dar urmarest ip-ul, ce tip de terminal folositi (desktop,laptop, mobil), ce tip de browser folositi, cat timp petreceti pe site si ce functii utlizati pe site-ul eurosibimobiliare.ro. Utillizand site-ul eurosibimobiliare.ro sunteti de acord cu modul de utilizare de catre noi a serviciului google analytics, in conformitate cu aceasta termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu modul nostru de utilizare a serviciului google analytics, trebuie sa configurati corespunzator setarile browser-ului dumneavoastra.

 

Link-uri utile

Pentru a afla mai multe informații despre google analytics si la ce este utilizat, recomandm urmatoarele linkuri:

https://en.wikipedia.org/wiki/Google_Analytics#Privacy

https://analytics.google.com/analytics/web/provision/?authuser=0#provision/SignUp/

http://www.youronlinechoices.com/

In cazul In care doriti sa ne adresati orice solicitare cu privire la detaliile de mai sus, va rugam sa ne contactati in scris accesand formularul de contact la adresa http://www.eurosibimobiliare  sau scrieti-ne la adresa Str.Calea Dumbravii, Nr. 133-135, Sibiu, judetul Sibiu, Romania.