Ansamblu rezidential Deventer cartier Tineretului Sibiu

Sibiu - zona Tineretului
de la 35500 €
CERE INFORMATII

IORDACHE ROBERT
0745633772

Ansamblu rezidential Deventer cartier Tineretului Sibiu


Ansamblul rezidențial este compus din 12 imobile moderne, P+3E+ER , totalizand 280 apartamente de 2 si 3 camere avand compartimentări eficiente menite stilului de viață activ.

In ansamblu se vor gasi: locuri de joaca  pentru copii ( dotate cu tobogane, balansoare, caţărătoare, hinte, casuţe de lemn şi mobilier urban), spatii verzi, spatii de relaxare ( banci, foisoare), gradinita, after-school, magazin alimentar, cabinet medical, salon coafor, manichiura-pedichiura, cosmetica, iluminat public, cai de acces asfaltate, trotuare pavate, locuri de parcare pavate si marcate.

Ansamblul reprezinta o reimprospatare a intregii zone de nord-vest a Sibiului nu numai pentru ca da un nou echilibru dezvoltarilor din aceasta zona ci si pentru ca reprezinta o alternativa viabila de locuire.

Amplasat exceptional in cartierul Tineretului, o zona dinamica in plina dezvoltare, intr-o zona rezidențiala moderna, liniștită dar totuși aproape de centrul orașului.

Complexul este ferit de aglomerația orașului si oferă acces facil către arterele principale ale Sibiului. Ansamblul are deasemenea in apropiere (la 20 m distanta) 2 stații de autobuz cu rute către principalele zone ale Sibiului.

Stadiu de predare al apartamentelor: tencuieli var ciment KNAUF, glet Knauf, lavabila alba, sape de egalizare, instalatii electrice, termice si sanitare, prize si intrerupatoare Schneider Sedna, internet + cablu tv in toate camerele, usa de acces in apartament metalica / securizata, usi interioare calitate superioara, la terase: termoizolatii si hidroizolatii, pervaze ferestre la interior, calorifere, central termica proprie, utilitati: apa, canal, curent, gaz.


-->

Lucrează cu noi

Oferim la cel mai înalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agenție imobiliară de top din Sibiu care a ajutat mii de cumpărători să-și găsească casa de vis în intregul județ Sibiu, rezultând mii de tranzacții imobiliare și aproape 2000 apartamente noi vândute în Sibiu.