Vanzari proprietati imobiliare Sibiu în sistemul de Exclusivitate


      Contractul de exclusivitate se incheie intre proprietar si o singura agentie imobiliara si presupune acordarea exclusiva a dreptului de reprezentare in cazul unei vanzari, inchirieri sau cumparari.
     Alegerea acestui mod de colaborare inseamna cel mai bun mod de lucru in relatia agentie-proprietar. Vanzarea unei proprietati imobiliare prin sistemul de exclusivitate inseamna din partea agentiei imobiliare sa gaseasca solutiii si sa obtiina cel mai bun pret de piata ca si cand agentia ar fi proprietarul.
     Spre deosebire de intermedierea clasica in sistem normal unde proprietarul  stabileste pretul asa cum a crezut el ca este bine, in sistemul de exclusivitate agentia imobiliara ajuta proprietarul prin instrumentele specifice de analiza comparativa de piata,pe cheltuiala acesteiea, ca acesta sa obtina toate informatiile necesare in vederea alegerii celui mai bun pret pentru a vinde proprietatea. Alegerea acestui tip de serviciu presupune un contract ferm intre agentie si proprietar, pentru o perioada stabilita in contractul de intermediere exclusiva, timp in care proprietarul acorda dreptul exclusiv catre agentie de a vinde proprietatea, in schimbul platii unui comision in valoare de 3% din pretul vanzarii.
     Prin serviciul de exclusivitate agentia Eurosib Imobiliara se obliga sa obtina, certificatul energentic, releveul imobilului si alte acte necesare tranzactiei imobiliare, dosarului de credit, pe cheltuiala agentiei.

Servicii / 13.06.2024

Lucrează cu noi

Oferim la cel mai înalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agenție imobiliară de top din Sibiu care a ajutat mii de cumpărători să-și găsească casa de vis în intregul județ Sibiu, rezultând mii de tranzacții imobiliare și aproape 2000 apartamente noi vândute în Sibiu.