Intermediere inchirieri proprietati imobiliare pe termen lung in sistem normal pe raza judetului Sibiu


     In cazul in care imobilul nu este inchiriat primul pas este pregatirea imobilului , care este cheia sucesului pentru inchiriere. Urmatorul pas in calitate de proprietar este sa oferi detaliile proprietatii si a stabili o programare cu unul dintre agentii nostri dedicati chiriilor din Sibiu, pentru a vizita proprietatea. Agentul dumneavoastra desemnat va pregati o cercetare de piata, inclusiv chiriile recente realizate, pentru proprietatile similare din apropierea proprietatii dumneavoastre, pentru o estimare cat mai corecta a pretului de inchiriere lunar. Dupa stabilirea impreuna cu dumneavoastra a pretului, agentul va va prezenta o strategie de marketing adaptata la nevoile individuale, cu combinatia potrivita de promovare .
     Comisioanele practicate de agentia imobiliara EUROSIB IMOBILIARE pentru serviciile de intermediere inchiriere sUnt de 50% din valoarea primei luni de chirie din partea proprietarului, precum si 50% din valoarea primei luni de chirie din partea chiriasului, si se vor achita la data intocmirii contractului de inchiriere.
     Dupa finalizarea contractului de inchiriere agentul va spune toate detaliile si procedurile de inregistrare a contractului de inchiriere la agentia fiscala.

Servicii / 13.06.2024

Lucrează cu noi

Oferim la cel mai înalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agenție imobiliară de top din Sibiu care a ajutat mii de cumpărători să-și găsească casa de vis în intregul județ Sibiu, rezultând mii de tranzacții imobiliare și aproape 2000 apartamente noi vândute în Sibiu.