Investiție - Apartamente 2 camere de vânzare în Șelimbar Sibiu - Con Casa Residence


Investiție - Apartamente 2 camere de vânzare în Șelimbar Sibiu - Con Casa Residence

Dacă sunteți în căutarea unui apartament nou-nouț, confortabil și modern într-o locație privilegiată din Șelimbar, Sibiu, proiectul rezidențial Con Casa Residence ar putea să fie alegerea perfectă pentru dvs. Acest proiect oferă apartamente de 2 camere de vanzare, ideal pentru investiție sau locuință, situat pe Strada Doamna Stanca nr 19, bloc 6, Selimbar Sibiu, în imediata vecinatate a zonei verzi de pe Valea Săpunului.

Descriere apartament 2 camere are o suprafață utilă 48,63 mp balcon 4,13 mp și este disponibil la etajele 2-6 (apartamentele 18, 27, 36, 45, 54). Stadiu de predare al apartamentului cu 2 camere este de semifinisat cu centrala termica proprie, calorifere, ușă metalică intrare, geamuri termopan, racordat la toate utilitățiile. 

Apartamentul este compus astfel:

  • living + bucătărie + hol = 27,04 mp
  • dormitor = 12,43 mp
  • baie = 4,39 mp
  • hol = 4,77 mp
  • balcon = 4,13 mp

Apartamentul este livrat la stadiul de semifinisat, însă poate fi predat și la cheie, contra cost. Prețul de vânzare este de 75.600 euro (TVA 5% inclus în preț), iar în prețul apartamentului de 2 camere este inclusă și o parcare exterioară.

Termenul de predare este 31.08.2024.

Con Casa Residence este un proiect rezidențial modern și elegant, care oferă locuitorilor săi un stil de viață confortabil și luxos. Apartamentele sunt spațioase și luminoase, cu finisaje de calitate.

Cu o locație ideală în Selimbar, Sibiu, Con Casa Residence este situat în imediata vecinătate a zonei verzi de pe Valea Sapunului și beneficiază de acces facil la toate punctele de interes din oraș. De asemenea, proiectul este situat în apropiere de centre comerciale, magazine, restaurante și alte facilități importante.

Dacă sunteți în căutarea unui apartament confortabil, modern și accesibil în Selimbar, Sibiu, Con Casa Residence este alegerea perfectă pentru dvs. Cu prețuri competitive și facilități deosebite, aceste apartamente de 2 camere sunt ideale pentru investiție sau pentru a fi locuința dvs. de vis. Nu ratați această oportunitate unică de a vă achiziționa un apartament modern și confortabil într-un proiect rezidențial de calitate superioară.

Pentru a obține mai multe informații despre apartamentele de 2 camere de vanzare în șelimbăr Sibiu, puteți să contactați echipa de vânzări. Aici veți găsi informații detaliate despre fiecare apartament, precum și despre facilitățile proiectului, planuri de plată și termeni și condiții. Echipa de vânzări va fi bucuroasă să răspundă la întrebările dvs. și să vă ajute să găsiți apartamentul perfect pentru nevoile și preferințele dvs.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui apartament modern și confortabil în Selimbar, Sibiu, nu ezitați să vă interesați despre apartamentele de 2 camere de vanzare disponibile la Con Casa Residence. Cu o locație excelentă, finisaje de calitate superioară și facilități deosebite, acest proiect rezidențial este alegerea ideală pentru investiție sau locuință.

Contact: 0771039525

Stadiul de lucrări se poate vedea ăpe pagina de Facebook a proiectului aici https://www.facebook.com/ConCasaResidence

Vezi Video aici https://www.youtube.com/playlist?list=PLRTGChLA1G2SBhYUOjNE1n2iNpkvWwwb3

Publicat: 04.04.2023

Galerie video

Lucrează cu noi

Oferim la cel mai înalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agenție imobiliară de top din Sibiu care a ajutat mii de cumpărători să-și găsească casa de vis în intregul județ Sibiu, rezultând mii de tranzacții imobiliare și aproape 2000 apartamente noi vândute în Sibiu.