Belvedere Residence Sibiu demareaza etapa a doua a proiectului


Belvedere Residence Sibiu demareaza etapa a doua a proiectului

                 Ansamblul rezidential Belvedere Residence Sibiu, un nou proiect din piata de imobiliare Sibiu, prezentat in continuare de agentia imobiliara Sibiu - Eurosib Imobiliare, a demarat in luna iunie 2018 etapa a doua a proiectului imobiliar situat pe str. Ogorului, cartier Turnisor, in zona de Vest a Sibiului. Dupa ce in anul 2017 dezvoltatorul BSD Construction a finalizat prima faza a ansamblului rezidential, finalizarea primelor 6 imobile cu un total de 110 apartamente, acum in etapa a doua ansamblul va continua dezvoltarea cu alte 4 imobile cu regim de inaltime de P+3E+R, cu un total de 121 apartamente + spatii comerciale, pe un teren de 7211 mp.

               Apartamentele se vor preda in continuare la cheie, cu garantie, iar rezervarea acestora se poate face cu un avans de minim 5% indiferent de modalitatea de plata. Avantajul apartamentelor din acest ansamblu rezidential este aplasarea la o distanta rezonabila a imobilelor, oferind astfel intimitate locatarilor. Un mare avantaj sunt si spatiile verzi si amplasarea unui loc de joaca in cadrul ansamblului, alt avantaj fiind si amplasarea ansamblului, fiind aproape de zona Industriala Vest, Aeroport, Autostrada si cu acces usor spre centrul orasului.

               Preturile apartamentelor sunt  in continuare cele mai bune din oras, finisajul apartamenteleor fiind inclus in pret:

                 Pentru alte detalii va asteptam direct pe site-ul ansamlului rezidential Belvedere Residence Sibiu . Nu se percepe comision.

Tel: 0745633772 Robert Iordache

Publicat: 06.09.2019

Lucrează cu noi

Oferim la cel mai înalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agenție imobiliară de top din Sibiu care a ajutat mii de cumpărători să-și găsească casa de vis în intregul județ Sibiu, rezultând mii de tranzacții imobiliare și aproape 2000 apartamente noi vândute în Sibiu.