Anunțuri imobiliare din Sibiu, zona Centrală

Anunțuri imobiliare din Sibiu, zona Centrală. Anunțuri imobiliare cu spații comerciale, birouri, case, apartamente, pensiuni sau garsoniere, Piața Mare și Piața Mică.

Zona Centrală

Zona Centrală


         Anunțuri imobiliare din Sibiu, zona Centrală, care cuprinde proximitatea zonelor Piaƫa Mare, Piaƫa Mică, Piaƫa Huet, Strada Nicolae Bălcescu care a fost reamenajată şi este în mare parte pietonală, începând cu anul 2007, atunci când  Sibiul a fost Capitală Culturală Europeană. Nucleul central al zonei care reuneşte cele trei pieƫe istorice - Piaƫa Mare, Piaƫa Mică, Piaƫa Huet, Str Bălcescu, Papiu Ilarian, Xenopol, etc

         Descoperim Pietonala Nicolae Bălcescu cu magazine, restaurante şi cafenele cochete, inţesate zi şi noapte de turişti şi localnici. La capătul pietonalei cotim la stânga pe str Papiu Ilarian și putem explora Parcul Cetăţii, unde ne vor impresiona cele trei edificii: Turnul Olarilor, Turnul Archebuzierilor şi Turnul Dulgherilor. Ele fac parte din Incinta a III-a a ansamblului fortificațiilor orașului medieval Sibiu, edificate în perioada 1357-1366, incluse pe lista monumentelor istorice din județul Sibiu în anul 2004.

         În Piața Mare, zărim Primăria Sibiu o clădire superbă, dar şi Statuia lui Gheorghe Lazăr din Piața Mare. Nu putem rata Fantana cu grilaj din Piața Mare – unde in perioada medievală aveau loc execuțiile. Vizităm şi Biserica Romano-Catolică – unde slujba se ține in trei limbi. Duminica la ora 10:00 in centrul istoric se aud clopotele a cinci biserici: romano-catolică, evanghelică, ortodoxă și două biserici reformate.

 Obiective din zona Centrală:

- Magazine

- Restaurante

- Pensiuni și apartamente regim hotelier

- Cluburi
- Piaƫa Mare,
- Piaƫa Mică,
- Piaƫa Huet,
- Strada Nicolae Bălcescu
- Statuia lui Gheorghe Lazăr
- Parcul Cetăţii
- Turnul Olarilor,
- Turnul Archebuzierilor şi
- Turnul Dulgherilor
- Turnul Sfatului
- Primăria Sibiu
- Biserica Romano-Catolică
- Podul Miciunilor

Lucrează cu noi

Oferim la cel mai înalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agenție imobiliară de top din Sibiu care a ajutat mii de cumpărători să-și găsească casa de vis în intregul județ Sibiu, rezultând mii de tranzacții imobiliare și aproape 2000 apartamente noi vândute în Sibiu.