Oportunitate de investiții pe piața imobiliară din Sibiu – Clădire de birouri se vinde și ,,pe bucăți”


         Magnolia Residence Sibiu, cel mai mare proiect rezidențial din municipiul Sibiu, situat în zona de Vest, pe Calea Șurii Mici, un proiect cu 1132 apartamente și 3 clădiri de birouri, lansează un nou tip de investiție pe piața imobiliară din Sibiu. Astfel, Magnolia Office Building, este prima clădire de birouri din zona Calea Șurii Mici, având o poziție strategică, situată în apropierea viitorului spital Jutețean, cu acces ușor spre Aeroportul Internațional Sibiu, Autostrada A1, Zona Industrială Vest a Sibiului, ce va fi vândut și în suprafețe mici, începând de la 118 mp și cu prețuri de la 900 euro/mp (ofertă valabilă doar etajului 3). Acest proiect este conceput să răspundă nevoii de spații comerciale și spații birouri de înaltă calitate, dar și de mici dimensiuni în noua zonă de dezvoltare a Sibiului.

          Complexul comercial Magnolia Office Building are o suprafață totală de 6900 mp, cu 2300 mp incluși în prima clădire a cărei finalizare va fi în primavara 2020, devenind astfel primul proiect major care vinde spații birouri și în suprafețe mici pe o piață dominată de închiriere și unde vânzările de birouri se referă numai la clădiri întregi.

         Conceptul lansat de Magnolia Residence Sibiu este o premieră pentru segmentul marilor proiecte de birouri din Sibiu și se adresează întregii piețe, dar în special companiilor mici și mijlocii, cât și investitorilor. Astfel, aceștia au oportinitatea de a achiziționa spații de birouri cu prețuri începând de la 153.000 euro. Un atu este și posibilitatea de a închiria spațiile de birouri, amortizând investiția și asigurând un profit sigur. În sprijinul investitorilor care doresc să închirieze ulterior spațiile de birouri agenția noastră imobiliară oferă studii de piață și servicii de intermediere închiriere.

          Magnolia Office Building este o oportunitate unică în Sibiu, fiind amplasat în cadrul ansamblului rezidențial Magnolia Residence Sibiu unde până în prezent locuiesc peste 750 familii, iar alte 365 apartamente în diverse faze de construcție. Ansamblul se va extinde cu aproximativ alte 600-800 apartamente din 2021, iar în zonă sunt alte proiecte imobiliare.

         Parterul clădirilor Magnolia Office Building este dedicat în exclusivitate spaţiilor comerciale unde sunt două spații comerciale cu vitrină stradală. Destinaţii recomandate: sediu bancă, magazine, supermaket, restaurant, clinică medicală, gradiniță privată, etc.

        Spațiile de birouri din Sibiu sunt potrivite pentru companii de orice dimensiune. Destinațiile recomandate sunt: IT&C, outsourcing, consultanță și activități de birouri, call center, clinică medicală, firmă de pază, etc.

        Principalul avantaj al birourilor Magnolia Office Building este flexibilitatea, atât în privința mărimii suprafețelor de birouri de la 208 mp până la 2300 mp, cât și a faptului că sunt ușor de compartimentat și de gestionat. La etajul V retras sunt spații birouri deservite de  terase generoase.

        Detaliile suprafețelor și disponibilități le regăsiți la  https://magnoliaoffice.ro/vanzari

        Agenția Eurosib Imobiliare Sibiu oferă consultanță imobiliară și bancară aferent achiziției spatiilor comerciale, spațiilor de birouri, cât și ulterior achiziției în vederea închirierii.
        Detalii suplimentare:

  • e-mail: office@eurosibimobiliare.ro
  • telefon : 0745633772

Investitii / 30.05.2024

Alte investitii


A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Undefined variable $pagini_servicii

Filename: template/template_pagina_investitie.php

Line Number: 42

Backtrace:

File: /home/eurosibi/public_html/application/views/site/template/template_pagina_investitie.php
Line: 42
Function: _error_handler

File: /home/eurosibi/public_html/application/controllers/Frontend.php
Line: 1883
Function: view

File: /home/eurosibi/public_html/index.php
Line: 330
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: foreach() argument must be of type array|object, null given

Filename: template/template_pagina_investitie.php

Line Number: 42

Backtrace:

File: /home/eurosibi/public_html/application/views/site/template/template_pagina_investitie.php
Line: 42
Function: _error_handler

File: /home/eurosibi/public_html/application/controllers/Frontend.php
Line: 1883
Function: view

File: /home/eurosibi/public_html/index.php
Line: 330
Function: require_once

Lucrează cu noi

Oferim la cel mai înalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agenție imobiliară de top din Sibiu care a ajutat mii de cumpărători să-și găsească casa de vis în intregul județ Sibiu, rezultând mii de tranzacții imobiliare și aproape 2000 apartamente noi vândute în Sibiu.