banner eurosib imobiliare

Despre noi


    Site-ul www.eurosibimobiliare.ro apartine agentiei imobiliare Eurosib Imobiliare din Sibiu, o agentie imobiliara care activeaza cu succes pe piata imobiliara Sibiu din 2006. Prin calitatea serviciilor de calitate Eurosib Imobiliare si-a castigat inca de la inceput un renume bun pe piata locala, devenind astazi una din principalele agentii imobiliare din Sibiu.

      Agentia Imobiliara va ofera prin intermediul site-ului eurosibimobiliare.ro un numar mare de oferte imobiliare, indiferent de tipul de tranzactie imobiliara. Fie ca doriti sa cumparati, vindeti sau inchiriati un imobil sau teren, pe www.eurosibimobiliare.ro gasiti toate tipurile de imobile, apartamente in blocuri vechi sau in constructii noi, case singure in curte, duplexuri, case insiruite, terenuri de constructii, terenuri rezidentiale, terenuri industriale, spatii comerciale, birouri sau industrial si nu in ultimul rand in principalele ansambluri rezidentiale din Sibiu.

      Ne propunem ca www.eurosibimobiliare.ro sa devina unul din principalele site-uri imobiliare din Sibiu. Acordam atentie sporita fiecarui client, ne straduim ca fiecare client sa faca o investitie profitabila prin achizitiile intermediate de agentia noastra. Succesul nostru depinde de succesul fiecarei tranzactii intermediate de noi, iar fiecare client care a investit profitabil prin intermediul agentiei noastre Eurosib Imobiliare a contribuit cu cate o caramida la temelia reusitei noastre de succes, iar telul nostru este de a avea doar clienti multumiti. Astfel clientii revin si ne recomanda altor clienti, iar acestia stau la baza succesului nostru fiind o adevarata ,, mina de aur” pentru Eurosib Imobiliare.

      Agentia imobiliara Eurosib Imobiliare are o strategie dinamica si adaptata la schimbarile pietei imobiliare, suntem dedicati si orientati catre client, oferind consultanta bancara si imobiliara gratuita in vederea achizitionarii sau vanzarii de imobile sau terenuri.

      Garantam ca suntem un partener de incredere, avem personal calificat si cu experienta pe piata imobiliara din Sibiu, consilierii nostri imobiliari sunt atenti la ceea ce doriti, anticipand nevoia fiecarui dintre dumneavoastra.

      Venim cu solutii si idei innovative pentru fiecare client in parte, facem ca alegerea dumneavoastra sa fie profitabila si va ghidam spre alegerea solutiei ideale. De aceea avem pregatite pentru dumneavostra un numar mare de oferte imobiliare, apartamente cu 2 si 3 camere, garsoniere in blocuri noi, ansambluri rezidentiale din Sibiu; oferta cu case si spatii, terenuri, gata sa fie prezentate de catre agentii nostri imobiliari.

Ofertele imobiliare de pe www.eurosibimobiliare.ro sunt actualizate zilnic si prezentate cu toate detaliile aferente fiecarui imobil.

      Pana in prezent agentia nostra imobiliara a intermediat vanzarea a peste 1000 apartamente noi in Sibiu, in principalele proiecte imobiliare din Sibiu, Selimbar sau Calea Cisnadiei, acesata facand ca agentia noastra Eurosib Imobiliare sa devina nr. 1 in topul agentiilor imobiliare din Sibiu.

      Din portofoliu nostru amintim proiecte finalizate si promovate cu success de catre Eurosib Imobiliare:

  • Panoramic Gardens - Sibiu, zona Gusterita, str. Viilor - 132 apartamente www.panoramicgardens.ro
  • Roses Gardens – Selimbar, str. Ion Ratiu – 84 apartamente www.rosesgardens.ro
  • Opera Residence – Sibiu, str. Stefan Cel Mare nr. 147 – 80 apartamente
  • Cartierul Primaverii – Selimbar, str. Tudor Vladimirescu nr 17-19 – 12 apartamente www.cartierul-primaverii.ro
  • Proiect apartamente zona Kaufland Sibiu, dezvoltator Con Confort – 110 apartamente
  • Apartamente zona Turnisor , str. Frunzei – 50 apartamente
  • Apartamente Ciresica - 28 apartamente

PROIECTE IN EXECUTIE:

  • Magnolia Residence : Sibiu, Calea Surii Mici – 346 apartamente vandute pana in prezent, proiect de 1200 apartamente www.magnoliaresidence.ro
  • Belvedere Residence, Sibiu, Str. Ogorului – 85 apartamente vandute pana in prezent , proiect de 300 apartamente www.belvedere-residence.ro

Echipa Eurosib Imobiliare Sibiu va multumeste pentru ca vizitati acest site si va asteptam si pe celalte site-uri pe care agentia le detine:

www.eurosibimobiliare.ro
www.apartamentenoisibiu.ro
www.tereninsibiu.ro
www.caseinsibiu.ro
www.chirii-sibiu.ro
www.chiriisibiu.ro