Teren intravilan vedere panoramica si PUZ Cisnadioara strada Ciresilor 450 mp


41.000 €

DETALII

  • ID: 2385
  • Categorie: Terenuri intravilane
  • Suprafata:
  • Localitate: Cisnadioara
  • Zona: Centru
  • Pret: 41.000 €

IORDACHE ROBERT
0745633772
Iordache Robert
CERE INFORMAȚII

Trimite un mesaj

Teren intravilan vedere panoramica si PUZ Cisnadioara strada Ciresilor 450 mp


Dacă sunteți în căutarea unui teren excelent pentru construcția casei visurilor dvs. într-o locație privilegiată din Cisnădioara, Sibiu, terenul nostru intravilan cu PUZ ar putea fi alegerea perfectă pentru dvs.

Acest teren are o suprafață de 450 mp și se află pe strada Cireșilor, una dintre cele mai căutate zone din Cisnădioara. Terenul este în pantă și o vedere superbă spre localitatea Cisnădioara și spre cetatea din zonă, ceea ce face din acesta o alegere excelentă pentru construirea unei case de vis.

Terenul este intravilan și se poate construi imediat, oferind astfel posibilitatea de a construi casa mult visată imediat ce achiziționați terenul. Deschiderea la stradă a terenului este de 18 metri, iar adâncimea este de 25 de metri, oferind astfel un spațiu generos pentru construirea casei ideale.

Cisnădioara este o localitate pitorească situată în apropierea Sibiului, cunoscută pentru frumusețea sa naturală și arhitectura tradițională. Această zonă este foarte căutată de cei care își doresc să locuiască într-un mediu natural, dar totodată să aibă acces facil la toate facilitățile moderne ale orașului.

Prețul de vânzare pentru acest teren este de 41.000 euro, un preț avantajos având în vedere localizarea sa privilegiată și potențialul său de construcție. Nu ratați oportunitatea de a deveni proprietarul acestui teren superb și de a construi casa de vis în Cisnădioara.

Pentru mai multe informații despre acest teren și despre modalitatea de achiziționare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat sau să ne trimiteți un e-mail. Vă stăm la dispoziție cu toate informațiile necesare și suntem bucuroși să vă ajutăm să găsiți terenul perfect pentru nevoile și preferințele dvs.


Caracteristici

  • Front stradal:18
0745633772