Noua etapă în Belvedere Residence Sibiu cuprinde 6 case de tip duplex


Noua etapă în Belvedere Residence Sibiu cuprinde 6 case de tip duplex

       Dezvoltatorul proiectului imobiliar Belvedere Residence Sibiu, situat în Municipiul Sibiu, zona Tunișor, str. Ogorului, se află în faza 3 de dezvoltare care cuprinde construcția a 81 apartamente și 6 case de tip duplex. Prima etapă a început cu construcția primei clădiri de apartamente cu regim redus de înalțime în anul 2015, iar până în prezent sunt finalizate 230 apartamente și 2 spații comerciale.

Urmează etapa 4 de dezvoltare, în cursul anului 2023 prin construcția a altor 2 clădiri de apartamente.

        Întregul proiect Belvedere Residence Sibiu îmbină construcția de case tip duplex și clădiri de apartamente cu regim redus de înalțime.

         Construcția de apartamente și case de tip duplex oferă o oportunitate de investiție în zona de Vest a Sibiului.

        Posibilitate de investiție sau locuință familială

       Achiziția unui duplex în Belvedere Residence Sibiu este o oportunitate pentru cei care doresc un duplex în municipiul Sibiu, nu în localitațiile de lângă Sibiu (Cisnădie, Cristian, Șura Mică, Șura Mare, Șelimbăr), fie pentru investiție, fie pentru locuință familială, ofertele de case de tip duplex fiind aproape inexistente în Sibiu.

    Invetiția în vederea chiriei ulterioare este o altă oportunitate având un randament bun, duplexurile fiind situate în imediata apropiere a Zonei Industrial Vest. Conform agenției imobiliare Eurosib Imobiliare din Sibiu, oferta de case de tip duplex în Sibiu spre închiriere este foarte slabă, aproape inexistentă, iar cerința este într-o continuă creștere. Prețul unui duplex este comparativ cu prețul unui apartament de 4 camere sau al unui apartament de 3 camere de tip penthouse.

    Chiria aferentă unei case de tip duplex este superioară celei obținute pentru un apartament de 4 camere sau un penthouse cu 3 camere. Explicațiile sunt: lipsa ofertei de duplexuri spre închiriere, cerința mare pentru acest tip de imobile spre închiriere, poziționarea foarte bună fiind amplasate atât în municiupiul Sibiu cât și în apropierea Zonei Industriale Vest.

Care sunt posibilii chiriași ai unui duplex:

  • au animale de companie (cățel sau o pisică), iar a locui la un apartament este întodeuna o problemă cu vecinii
  • cauta case/duplexuri în municipiul Sibiu
  • familii tinere cu copii mici, care au nevoie de curte/gradină proprie
  • doresc o locuință în apropierea Zonei Industriale Vest
  • chiriași cu buget destinat chiriei peste media pieții

         Dacă nu vă încadrați pentru achiziția unui duplex sau doriti să investiți într-un apartament, investiția într-un apartament în ansamblul Belvedere Residence Sibiu este o investiție inspitată, ansamblul rezidențial fiind situat în apropierea Zonei Industriale Vest Sibiu, iar tipurile de apartamente fiind unele de tip economic, cu suprafețe medii, generănd o amortizare din chirii peste medie.

       Disponibilitate și informații despre imobile

        Toate informațiile legate despre apartamentele disponibile și tipurile de duplexuri le găsiti pe site-ul ansamblului www.belvedere-residence.ro, iar disponibilitatea, care este actualizată în timp real o găsiți aici belvedere-residence.ro/disponibilitati-apartamente-noi-sibiu.

      Apartamentele cu 2 și 3 camere se predau finisate complet, la cheie, iar în prețul de vânzare este inclusă și o parcare exterioară sau subterană, în funcție de tipul apartamentului. Termenul de predare este 30.07.2023.

     Casele de tip duplex se predau la stadiul de semifinisat, iar în prețul de vânzare cuprinde și amenajarea unui loc de parcare în curtea interioară. Termenul de predare este 30.05.2023.

     În prețul apartamentelor și al duplexurilor este inclus TVA de 5%, care ATENȚIE este valabil din 2023 doar pentru primul imobil achizitionat cu TVA de 5%, iar pentru următorul imobil TVA-ul va crește de la 5% la 19%, ceea ce rezultă și o crestere a prețului imobilului proporțional cu creșterea TVA-ului. Mai multe detalii vă sunt oferite de agenții de vânzări din cadrul ansamblului.

      Pentru antecontractele realizate până în 31.12.2023 se mențin actualele condiții de TVA, adică se pot achiziționa mai multe imobile cu TVA de 5%, dar cu condiția ca finalizarea acestora și perfectarea contractului de vânzare-cumpărare să se realizeze în anul 2023.

     Echipa de vânzări din cadrul ansamblui vă stă la dispoziție în vederea consultării, vizionării apartamentelor și a duplexurilor din cadrul ansamblului.

Date de contact:

Robert Iordache – tel: 0745633772

     

       

 

Publicat: 25.09.2022

Lucrează cu noi

Oferim la cel mai înalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agenție imobiliară de top din Sibiu care a ajutat mii de cumpărători să-și găsească casa de vis în intregul județ Sibiu, rezultând mii de tranzacții imobiliare și aproape 2000 apartamente noi vândute în Sibiu.