Anunțuri imobiliare din Sibiu zona Piața Cluj

Anunțuri imobiliare din Sibiu, zona Piața Cluj. Anunțuri imobiliare de vânzări sau închirieri case, apartamente, garsoniere și terenuri din cartierul Piața Cluj Sibiu.

Cartierul Piața Cluj

Cartierul Piața Cluj


Anunțuri imobiliare din cartierul Piaţa Cluj, Sibiu – Zona de la Cibin înspre Magheranului. Maierii Sibiului, istoric vorbind.

 

Piaţa Cluj,  fosta denumire era Piata Conrad. Este mărginită de o şcoală, de un magazin etajat şi de un nonstop. Parcul este amenajat.  În iulie 1947, parcul este amenajat, de primărie în colaborare cu cetăţenii zonei. În februarie 1948, se inaugurează un anume "Cămin de zi". În februarie 1951, Parcul are amenajat un loc de joacă, "prin aşternerea de pietriş şi nisip", iar în mai 1954 este reamenajat.
De ce spuneam că e un loc istoric. Pentru că aici, NUMAI aici, mai poţi vedea, întregi, resturile liniei de tramvai care ducea la gara Turnişor. Mai exact, patru stâlpi metalici, solizi, doi pe o parte doi pe alta.
Obiective:

Restaurantul  Kon Tiki,
Pensiunea Happy Day
Străzi imporante:

Str. Odesa, Str. Reconstrucţiei, Str. Kiev, Str. Pedagogilor, Calea Șurii Mici (până în calea ferată), Str. Tudor Vladimirescu, Str. Paris, Str. Kogălniceanu, Str. Măgheranului, str. Câmpului.

 

Biserica dintre Brazi, este cel mai vechi lăcaș de cult construit de Biserica Română Unită cu Roma în Sibiu. Edificiul a fost ridicat între anii 1778-1788 în stil baroc cu elemente rococo. În jurul lăcașului de cult se află mormintele unor apărători și binefăcători ai Bisericii Române Unite cu Roma, personalități de seamă ale culturii române transilvănene (George Barițiu, Alexandru Papiu-Ilarian, David Urs de Margina, Iosif Sterca-Șuluțiu, Ioan Rațiu, Alexandru Vaida-Voevod, Ieronim G. Barițiu, Ioan Vișa, Demetriu Munteanu, Dr. Ioan G. Pop de Galațiu, Valeriu Pop Harșianu.

 

Proiecte imobiliare din Piața Cluj, Sibiu:
Cartierul Kogălniceanu

 

 

Lucrează cu noi

Oferim la cel mai înalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agenție imobiliară de top din Sibiu care a ajutat mii de cumpărători să-și găsească casa de vis în intregul județ Sibiu, rezultând mii de tranzacții imobiliare și aproape 2000 apartamente noi vândute în Sibiu.