Ansamblul Magnolia Residence Sibiu - Apartamente de vanzare in Sibiu zona Vest

Sibiu - zona Turnisor
de la 49000 €
CERE INFORMATII

IORDACHE ROBERT
0745633772

Ansamblul Magnolia Residence Sibiu - Apartamente de vanzare in Sibiu zona Vest


Ansamblul imobiliar Magnolia Residence Sibiu este Situat strategic pe Calea Șurii Mici, lângă cartierul Turnișor și Zona Industrială Vest a Sibiului. Ansamblul rezidential reprezintă destinația ideală pentru cei în căutarea unui cămin modern și confortabil.

Lansat în 2008 pe un teren generos de 51.000 mp, ulterior cu alti 42.000 mp in 2020, proiectul imobiliar s-a dezvoltat continuu, transformându-se într-unul dintre cele mai mari cartiere din Sibiu.

Cu 1132 de apartamente noi finalizate, dispuse în imobile cu regim de înălțime variat și o clădire comercială, Faza 1 a dezvoltării Magnolia Residence este acum complet finalizată, oferind rezidenților un spațiu de locuit sigur și integrat armonios în peisajul urban.

În Faza a 2-a, se continua dezvoltarea proiectului imobiliar cu alte proximativ 650 apartamente, aducând 12 noi imobile cu un regim de înălțime de până la P+3E+ER etaje, incluzând și zone dedicate educației (teren dedicat educatiei donat Primariei Sibiu). Lucrările pentru primul imobil au început, cu termen de predare la sfârșitul anului 2024.

La Magnolia Residence SIbiu, nu doar locuiești, ci faci parte dintr-o comunitate vibrantă și bine conectată. Beneficiile includ 2 locuri de joacă pentru copii finalizate, stație de autobuz (Traseu Tursib nr. 19), supermarketuri (Carrefour Express și Simpa Market) și alte magazine locale.

Pentru a explora ofertele noastre actuale de apartamente de vânzare în Sibiu și pentru a afla mai multe despre ansamblul rezidențial Magnolia Residence, vizitați-ne biroul de vanzari din cadrul ansamblului, la adresa Calea Șurii Mici FN, Bloc R6, ap. 3, Sibiu - Magnolia Residence.

              NU SE PERCEPE COMISION

Site: www.magnoliaresidence.ro

Locatie Google Maps: https://maps.app.goo.gl/wDbtsQ93qNFtL22TA

Ne gasesti si pe facebook: https://www.facebook.com/MagnoliaSibiu/

Contact reprezentant vânzări:

Robert Iordache - tel: 0745633772

                


Lucrează cu noi

Oferim la cel mai înalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agenție imobiliară de top din Sibiu care a ajutat mii de cumpărători să-și găsească casa de vis în intregul județ Sibiu, rezultând mii de tranzacții imobiliare și aproape 2000 apartamente noi vândute în Sibiu.