West Side Park Residence Sibiu - ansamblu rezidential Sibiu zona Vest

Sibiu - zona Calea Surii Mici
de la 46640 €
CERE INFORMATII

IORDACHE ROBERT
0745633772

West Side Park Residence Sibiu - ansamblu rezidential Sibiu zona Vest


          West Side Park Residence este un ansamblu rezidential pe terisotirul Sibiului, situat la 2,4 kilometri de Piața Mare, pe Calea Șurii Mici, la 500 de metri după ce traversezi noul viaduct din intersectia strazilor Kogalniceanu, Calea Turniusorului si Calea Surii Mici, amplasat într-o zonă liniștită și care să nu fie aglomerată.
           Accesul se poate face foarte ușor și asta fără ca să pierdeți foarte mult timp în trafic. Suntem la nici cinci minute distanță de Zona Industrială de Vest și foarte aproape de locația viitorului Spital Județean al Sibiului. 

Stadiul de predare a apartamentelor

     Toate apartamentele cu 2 si 3 camere se predau în stadiul ”la gri”. Apartamentele vor avea centrală termică, calorifere, instalatii sanitare și electrice, ușă metalică, geamuri din termopan, tencuite. Termenul de finalizare al apartamentelor din imobilele 3 și 4 este luna decembrie 2020.

Facilități multiple și lift

       Cele 128 de apartamente se vor construi în patru imobile vor avea toate utilitățile asigurate, apă, gaz, canalizare, electricitate, cablu TV și fibră optică. Accesul se face direct din Calea Surii Mici iar Imobilele beneficiaza de Loc de Parcare privat inclus in Pretul de vanzare al apartamentului si sunt dotate cu lift.
     Apartamentele sunt luminoase și spațioase. Apartamentele sunt structurate, gândite și echipate astfel încat să răspundă nevoilor unui stil de viață modern. Toate apartamentele au balcon iar imobilele sunt în regim de Parter + 3 etaje + etaj retras. La parter vor funcționa spații comerciale.
Tipuri de apartamente
      In cadrul ansamblului rezidential exista 3 tipuri de apartamente, astfel:

        Apartamente cu 2 camere

Apartamentele cu 2 camere sunt ideale pentru toate nevoile: atat pentru familii, atat pentru cupluri tinere, și pentru studenți, dar și pentru persoane care își doresc să locuiască singure. Sunt prevăzute cu balcon, precum și cu o baie cu o suprafață rezonabilă.

Structurare:

Un hol de 3,6 mp la intrare, un living+bucătărie de 27,5 mp, o baie de 4,2 mp, un dormitor de 12 mp și un balcon de 4,2mp. Acestea se regăsesc la etajele 1, 2 și 3.

Suprafata utila 47,3 mp + balcon de 4,2 mp + o parcare inclusa in pret

Pret vanzare = 46.640 euro

      Apartamente cu 3 camere.

Apartamentele cu 3 camere sunt ideale pentru familiile cu copii sau pentru cupluri tinere. Acest tip de apartament se distinge prin spațiile foarte generoase, dar și prin faptul că dormitorul matrimonial are baie proprie. Cele două balcoane, oferă și ele un avantaj extrem de important.

Structurare:

Un hol de 2,2 mp la intrare, living+bucătărie de 25,5 mp, o baie de 4,5 mp, dormitor 1 de 12 mp care are o baie proprie de 2,5mp, dormitor 2  de 12 mp  plus doua balcoane generoase cu suprafețe de 8 mp fiecare completează acest tip de apartamente situate la etajele 1, 2 și 3.

Suprafata utila = 58,7 mp + 16 mp balcoane + parcare privata inlusa in pret

Pret vanzare = 60.260 euro

      Apartamente Penthouse Lux 3 camere cu terasa

Apartamentele de la ultimul etaj se remarcă prin suprafața generoasă, compartimentare și mai ales printr-o terasă circulabilă mare. De asemenea, priveliștea este superbă: Poți admira atât munții din depărtare cât și orașul.

Structurare:

Un hol de 5 mp la intrare, living+bucătărie de 23,5 mp, dormitor matrimonial de 12,5 mp, dormitor 2 de 12 mp, o baie mică de 2,5 mp și o baie mare de 4,4 mp. Terasa circulabilă de 41,4 mp, completează aceste frumoase apartamente situate la etajul retras.

Suprafata utila = 59,9 mp + terasa de 41,4 mp + parcare privata inclusa in pret

Pret vanzare = 71.760 euro

Lucrează cu noi

Oferim la cel mai înalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agenție imobiliară de top din Sibiu care a ajutat mii de cumpărători să-și găsească casa de vis în intregul județ Sibiu, rezultând mii de tranzacții imobiliare și aproape 2000 apartamente noi vândute în Sibiu.