Teren la munte da vânzare în Mărginimea Sibiului

Rau Sadului - zona Rau Sadului
15.720 €

DETALII

  • ID: 969
  • Categorie: Terenuri extravilane
  • Suprafata:
  • Localitate: Rau Sadului
  • Zona: Rau Sadului
  • Pret: 15.720 €

STOIA RARES
0747111978
CERE INFORMAȚII

Trimite un mesaj

Teren la munte da vânzare în Mărginimea Sibiului


     Teren de vânzare în Sibiu localitatea Râul Sadului zonă pitorească deosebită în suprafață de 1572 m2. Acest teren se află în inima naturi dar totodată foarte aproape de zona populată a localități, la aproximativ 300 m de drumul asfaltat, accesul făcându-se direct din drumul de piatră care este pe marginea propietăți.  Pe marginea acestui teren curge un pârâu de munte care se revarsă printr-o mică cascadă, motiv pentru care se poate amenaja o mică păstrăvărie, pensiune agroturistică, etc, limita fiind doar imaginația noului propietar. Linia de curent electric se află la aproximativ 100 m de aceasta parcelă. Din punct de vedere juridic terenul îndeplinește toate condițiile pentru o vânzare rapidă. 

  Prețul de vânzare este de 10 euro m2 negociabil.

  Lângă acestă parcelă se mai află o altă parcela de 3057 m2 care este de vânzare, având același propietar, iar în cazul în care se cumpără ambele prețul este de 9 euro m2 negociabil. De asemenea și pe acestă parcelă regăsim o cascadă prin care se revarsă pârâul de munte și în cazul achiziționării celor 2 parcele vom avea un teren de 4629 m2 cu 2 cascade.


Caracteristici

  • Apa:da
0747111978

Lucrează cu noi

Oferim la cel mai înalt nivel servicii imobiliare din Sibiu

Eurosib Imobiliare Sibiu este o agenție imobiliară de top din Sibiu care a ajutat mii de cumpărători să-și găsească casa de vis în intregul județ Sibiu, rezultând mii de tranzacții imobiliare și aproape 2000 apartamente noi vândute în Sibiu.